+31-6 23 48 44 66 contact@eigenwijsinkleur.nl

De binnenkant van  Kleur

betekenis van kleur

Betekenis van kleur

Mensen zijn op zoek naar manieren om bewuster en met meer zingeving in het leven te staan. Met behulp van kleuren kunnen we inzicht krijgen in ons zelf. Vaak hebben we geen idee wat kleuren voor invloed hebben en zijn we ons niet bewust waarom we juist voorkeur kennen voor een bepaalde kleur.
Wetenschappelijk gezien zijn kleuren trillingen. We kunnen kleuren zien als deze op materie kunnen weerkaatsen en zichtbaar worden voor het oog.
Kleuren gaan over een resonantie van iets wat we niet kunnen zien en worden zichtbaar door persoonlijke associaties en collectieve ervaringen. Kleuren zijn de vertaalslag tussen zichtbaar en niet zichtbaar. Kleuren geven inzicht in wie we van binnen zijn.

 Kleur kan je helpen om inzicht te geven

Stel je nu voor dat we allemaal een innerlijk licht hebben, een innerlijke trilling. En dat je persoonlijke licht als levensenergie door je heen gaat. En stek je voor dat het licht daar kleur krijgt waar je kwaliteiten. Kwaliteiten die liggen te wachten op erkenning. Dan betekent het dat de kleuren van jouw blauwdruk de gebieden zijn waar ervaringen mag gaan opdoen om je persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Kleuren zijn dan niets anders dan een kompas voor het vinden van jouw persoonlijke kracht en je eigen weg.

Wie wil dat nu niet?

De kleur van je hart

Wat is de kleur van jouw hart?

Welke kleur is van jouw van betekenis?

Wat is jouw grootste verlangen?

impact van kleur

Met welke kleuren steel jij de show?

Nieuwsgierig geworden wat kleuren voor jou kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvend intake gesprek aan!